Het beroemdste Vissersdorp

Houseboat Volendam

Sinds 1 april 2022 is het mogelijk om een LA MARE Houseboat te huren in Volendam, het beroemdste vissersdorp van Nederland. De houseboten in Volendam zijn van het type Apartboat L Long en Modern 11

De houseboten in Volendam liggen op loopafstand van het Centrum. Bereid dan ook uw bezoek aan Volendam uit met een heerlijke overnachting op een moderne houseboat. Naast een bezoek aan Volendam kunt u vanaf de houseboat ook gemakkelijk een bezoek brengen aan Marken, Edam en natuurlijk Amsterdam.

Uw bezoek aan Volendam en Houseboat Volendam optimaal voorbereiden? Neem dan eens een kijkje op: Holland.com

Le Belle Vie

Houseboat LE BELLE VIE in Volendam is een Moderne houseboat van het model Apartboat L Long. Deze houseboat is riant ingericht voor 4 personen.

Enjoy

Houseboat Enjoy in Volendam is een Moderne houseboat van het model Apartboat L Long. Deze houseboat is riant ingericht voor 4-5 personen. Enjoy Volendam!

Wave

Houseboat Wave in Volendam is een Moderne houseboat van het model Apartboat L Long. Deze houseboat is riant ingericht voor 5 personen.

M. Sunrise

Houseboat Marina Sunrise in Volendam is een Moderne huisboot van het type Modern 11. De huisboot is riant ingericht voor 4 personen.

Beschikbaarheid Le Belle Vie
Beschikbaarheid Enjoy
Beschikbaarheid Wave
Beschikbaarheid en Boeken