INVESTEER & VERHUUR

Uw houseboot verhuren? De La Mare houseboten zijn bijzonder interessant als belegging met een relatief laag risico. Laat u geheel vrijblijvend informeren.

VOOR VERHUUR-SEIZOEN 2024 ZIJN ER NOG ENKELE PLEKKEN BESCHIKBAAR.
Klik hier voor meer informatie.

La Mare Houseboat als investering

Onze houseboten zijn natuurlijk prachtige varende vakantiewoningen voor eigen gebruik, maar ze laten zich ook bijzonder goed verhuren. Wij verhuren uw houseboot Stilliggend als Bed&Breakfast óf als varende boot. Kijkend om ons heen en de ervaringen die we hebben met de verhuur van onze boten in Duitsland en Finland kunnen we stellen dat er een sterk groeiende markt is voor dit concept. Ook zien we dat veel jachthavens geloven in het concept. Zij staan ervoor open uw boot te verhuren of investeren zelf in deze bijzondere manier van overnachten.

Op basis van verschillende berekeningen, waarbij wij voorzichtig calculeren zou een jaarlijkse opbrengst van € 30.000,- – € 40.000,- haalbaar moeten zijn. Wanneer we hier de kosten voor ligplaats, verzekeren, verhuur en marketing aftrekken blijft er een rendement over van c.a. 8-10%. In een persoonlijk gesprek willen wij je graag laten zien hoe deze rendementsberekening eruitziet en wat alle mogelijkheden zijn.

Partner-jachthavens

Wij zijn constant opzoek naar nieuwe ‘partner-jachthavens’. Jachthavens waarvandaan we jouw houseboat kunnen verhuren. Dit zodat je het ene jaar Friesland kan ontdekken, het tweede jaar Noord-West Overijssel en het derde jaar misschien wel Zeeland of Limburg. Ook voor de huurders is dit interessant. Zo kunnen zij met de boot die ze al kennen het ene jaar heel ergens anders varen als het andere jaar.

Jachthavens die ‘partner-jachthavens’ willen worden zijn van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen. Wij bieden voor deze jachthavens namelijk een aantrekkelijk verdienmodel:

– Lange termijn ligplaatsverhuur

– Internationale reclame voor de jachthaven en haar omgeving

– Aantrekkelijke fee per boeking voor sleuteloverdracht en eindreiniging.

– Mogelijkheid om de verhuur geheel in eigen beheer te verrichten

– Extra omzet op bestaande havenfaciliteiten (o.a. restaurant, winkel en servicedienst)

Wij informeren u graag geheel vrijblijvend verder

Bel ons

Email ons