PROJECTONTWIKKELING

Wij denken graag met u mee. Of u nu vanaf scratch mag opbouwen of enkele ligplaatsen wilt upgraden. Door onze jarenlange ervaringen in het Hotelierschap, de Jachtmakelaardij, het bouwen van boten, de exploitatie van verschillende jachthavens en projectontwikkelingen hebben wij een gedegen visie en eigen kijk op alle mogelijkheden met houseboaten. Hiermee kunnen wij u bij uw projectontwikkeling graag ondersteunen.

Voor Jachthavens

Houseboaten bieden oplossingen voor veel jachthavens. Houseboaten zijn de manier om de bezetting in uw jachthaven op peil te houden en biedt een uitgelezen kans een interessant rendement te behalen met de exploitatie. Of u ze nu zou verhuren als varende boot óf als drijvend appartementje een ‘huisboot’ is een unieke beleving. Laat dat nou precies hetgeen zijn wat de gasten van vandaag willen.

Onze houseboaten hebben voldoende aan de standaard havenvoorzieningen. 1 walstroomaansluiting, een waterkraan in de buurt en een vuilwaterstation. Wanneer dit laatste niet voorhanden is biedt ons ecologisch toilet een oplossing. Alle andere zaken worden in de houseboat zelf geregeld. Zo is onze boot standaard uitgerust met een luxe keuken en badkamer en grote tanks.

Havens bevinden zich vaak op bijzondere locaties waar veel op-, om- of naast te doen is. Op verschillende locaties in Nederland hebben onze boten zich al bewezen als een interessante investering. Zowel voor de korte- als voor de lange termijn verhuur.

Middels ons aankomende, centraal georganiseerde boekingsplatform, wat in eigen beheer wordt ontwikkeld, ondersteunen wij u ook nog eens met het verhuren van uw houseboat.

Wij denken graag met u mee. Maak gerust geheel vrijblijvend een afspraak.

Houseboat als Hotel of B&B

Met veel comfort, uniek overnachten op een bijzondere plek. Dat is wat de gast van vandaag verwacht. Niks mag hem of haar ontbreken. Onze modellen van 9 en 11 meter zijn uitermate geschikt om ingezet te worden als 2 persoons studio/hotelkamer of als 4 tot 6 persoons familiekamer.

Uitbreiden zonder bouwvergunning of een unieke toevoeging

Onze boten zijn CE-gecertificeerde pleziervaartuigen. Hierdoor worden onze boten gezien als ‘normale’ motorjachten. Als zodanig mogen zij in principe overal aan- en afmeren zonder dat u hier een vergunning voor nodig heeft. Heeft u een locatie aan- of dichtbij het water? Dan heeft u voor deze uitbreiding geen bouwvergunningen nodig. Zo kunt u ‘gemakkelijk’ een paar kamers extra creëren. Daarnaast is het een unieke eigentijdse toevoeging aan uw onderneming welke u met zekerheid veel zult verhuren.

Middels ons aankomende, centraal georganiseerde boekingsplatform, wat in eigen beheer wordt ontwikkeld, ondersteunen wij u ook nog eens met het verhuren van uw hotelkamer of B&B.

Voor recreatieparken (aan het water)

Waarom niet een geheel nieuwe, eigentijdse, beleving toevoegen aan uw recreatiepark? De bezoeker van vandaag wilt een unieke beleving. Op een houseboat geniet uw bezoeker zeker een unieke belevenis.

Onze houseboaten hebben slechts een paar basisvoorzieningen nodig. Uiteraard de mogelijkheid om af te meren, een walstroomaansluiting, een waterhaspel in de buurt en een mogelijkheid om de vuilwatertank leeg te pompen in het riool. Wanneer dit laatste een uitdaging is biedt ons ecologisch-toilet een goede oplossing. Alle andere zaken worden in de houseboat zelf geregeld. Zo is onze boot standaard uitgerust met een luxe keuken, een luxe badkamer en grote tanks. Daarnaast kan ze ook met zonnepanelen worden uitgerust waardoor ze nagenoeg selfsupporting wordt.

Wilt u dat wij eens, geheel vrijblijvend, mee kijken op uw park naar de mogelijkheden? Onze adviseurs nemen graag de tijd u te informeren en waar nodig te adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Voor projectontwikkelaars

Mag u een waterplas, landtong, jachthaven of andere waterlocatie (her)ontwikkelen en vindt u het concept houseboaten wel interessant? We kunnen graag geheel vrijblijvend eens met u mee kijken. Onze kennis rijkt verder dan onze houseboten. We kennen de markt en de mogelijkheden en hebben een breed netwerk. Daarnaast kunnen we u adviseren bij de aanleg van alle denkbare (drijvende)faciliteiten.

contact

Neem contact met ons op

Bel ons

Email ons