Het hollands Venetië

Giethoorn Houseboat

In Giethoorn, het Hollands Venetië, ligt een moderne houseboot, de Giethoorn Houseboat, voor 2 personen. Deze boot wordt verhuurd als drijvend vakantiehuis vanaf een A-locatie in Giethoorn. Direct aan het kanaal. ‘s morgens rustig wakker worden en op uw terras genieten van voorbijvarende jachten. Een wandeling door Giethoorn en per fluisterboot dwars door de natuur. Lekker lunchen met een luxe picknick. ‘s middags verder de omgeving verkennen per boot of fiets of een bezoek aan diverse musea. ‘s avonds heerlijk dineren bij een van de restaurants. Voor ieder wat wils. Heerlijk een weekendje Giethoorn!

Sinds 1-4-2020 kun je een bezoek aan het bijzondere dorp Giethoorn uitbreiden met een heerlijke overnachting op een La Mare Houseboat. Deze boot wordt verhuurd vanaf een schitterende A-locatie. Ontdek Nationaal Park Weerribben Wieden en markte plaatsen als Giethoorn, Zwartsluis, Blokzijl, Vollenhove.

Neem ter voorbereiding op uw bezoek eens een kijkje op “Giethoorn Tourism” Zo ervaart u wat deze bijzondere omgeving u allemaal nog meer te bieden heeft. Enjoy your stay in Hollands-Venetië op de Giethoorn Houseboat. 

Houseboat Giethoorn – 2-3 personen

De “Giethoorn I” is een luxe ingericht houseboot voor 2 personen. De houseboot is nieuw uit 2020 en van alle gemakken voorzien. De boot biedt aan 2 personen een slaapplaats. Giethoorn I is voorzien van een ruime salon met comfortabele zitgelegenheid, een luxe keuken, een aparte slaapkamer met 2-persoonsbed en een hoogwaardige badkamer met douche en toilet. Door zijn uitstekende isolatie is de houseboot ook zeer geschikt om in de winter te huren. Met de verwarming aan is het snel aangenaam om de ondergaande zon te bewonderen.

Beschikbaarheid en Boeken