Bieschbosch & Dordrecht

Dordrecht

In Jachthaven Westergoot, de moderne jachthaven van Dordrecht, liggen 2 La Mare Houseboten. Deze boten worden hier verhuurd als drijvend appartement in de jachthaven. ‘s ochtend ontwaken en een schouw spel van in- en uit varende jachten bewonderen. Vervolgens per sloep Nationaal Park de Biesbosch verkennen en midden in de natuur lunchen. ‘s middags de Grote Kerk, diverse musea bezoeken of even shoppen. Aansluitend heerlijk dineren in een geschikt etablissement. Even heerlijk een paar dagen Dordrecht en omgeving!

Dordrecht II – 2 personen

De “Dordrecht II” is een luxe ingericht houseboot met ruimte voor 2 personen. De houseboot is van eind 2019 en van alle gemakken voorzien. Dordrecht II is voorzien van een ruime salon met rondom uitzicht, een luxe keuken, een aparte slaapkamer met 2-persoonsbed en een hoogwaardige badkamer met douche en toilet. Door zijn uitstekende isolatie is de houseboot ook zeer geschikt om in de winter te huren. Met de verwarming aan is het snel aangenaam om de ondergaande zon te bewonderen.

Reserveer Dordrecht II

Dordrecht IV – 4 personen

De “Dordrecht IV is het grotere broertje van de Dordrecht II. Deze luxe houseboat heeft 2 2-persoonsslaapkamers. Luxe en privacy tijdens uw verblijf! Door de aparte slaapkamers kun je slapen en leven perfect gescheiden houden. Als extra optie heeft deze boot een dakterras dat ook nog eens comfortabel te bereiken is via een riante wenteltrap. Hier geniet je optimaal van het uitzicht over de haven. Door zijn goede isolatie is de boot ook zeer geschikt om in de winter te huren, en zit je er gegarandeerd altijd warmpjes bij.

Reserveer Dordrecht IV

Dordrecht and Marina Westergoot is a great spot. The houeboat is looking great, brand new! Very comfortable and well equipped.

John Frey

Sehr schöne neuwertigen Hausboot mit fantastischem Blick über den Hafen. Mit den ‘Sloep’ durch den Bieschbosch gefahren, toll! 

Ralph Ditzen