Investeren in een houseboat

bij

Marina Warns – Friesland

NIEUW! Investeren in een Houseboat bij Marina Warns. Laat  uw houseboat professioneel verhuren en wees zo verzekerd van een en zorgeloos rendement.

VOOR SEIZEON 2025 ZIJN ER 4 PLEKKEN BESCHIKBAAR.

Investeren in een houseboat bij Marina Warns – nabij Stavoren

In Marina Warns, in het pitoreske dorp Warns, nabij Stavoren, ontwikkelen wij samen een nieuw houseboten park, exclusief voor LA MARE Houseboats. Hier kunt u, in samenwerking met de haven en Belvilla of Novasol, investeren in een houseboat en deze professioneel laten verhuren. Zo profiteert u van een solide rendement.

Marina Warns bevindt zich in een ven de mooiste stukjes van Friesland. Met uitzicht op de Geeuw en op steenworp afstand van de Fluessen, het Heegermeer of de andere kant op het IJsselmeer. Een prachtige omgeving die een ontdekkingstocht waard is. Dat is terug te zien in de hoge mate van toerisme in deze regio. Belvilla/Novasol verwacht een goede bezetting.

Profiteer snel want vol=vol. Informeer naar de mogelijkheden

Marina Warns Houseboat

Modellen en verwacht rendement

In Marina Warns is het mogelijk te investeren in de volgende modellen:

STB 4.0  (4 persoons)
Investeringsbedrag v.a. € 105.000,- excl. BTW
Rendementsverwachting 10%
Beschikbaar voor seizoen 2025

Apartboat L (4 persoons)
Investeringsbedrag v.a. € 135.000,- excl. BTW
Rendementsverwachting 8%
Beschikbaar voor seizoen 2025

Apartboat L Long (4+2 persoons)
Investeringsbedrag v.a. € 150.000,- excl. BTW
Rendementsverwachting 8%
Beschikbaar voor seizoen 2025

Wilt u eigen gebruik combineren met verhuur? Vanzelfsprekend kunt u ook een van de andere modellen aanschaffen en deze in Marina Warns laten verhuren.

Voor meer informatie of nadere uitleg maken we graag een persoonlijke afspraak.

Verwachtte bezettingsgraad
Zuidwest Friesland en zeker het IJsselmeer gebied kent een hoge mate van toerisme. Zowel binnenlandse als buitenlandse toerisme. Het is niet voor niets dat zowel Belvilla als Novasol allebei een goede te verwachten bezettingsgraad afgeven. Houseboats zijn erg in trek bij toeristen van over de hele wereld voor kort tot middellang verblijf. Het totale toerisme zal de komende jaren verder toenemen. Zo is ook in ‘Sudwest Fryslân‘ het toerisme de afgelopen jaren flink toegenomen.  Investeren in een houseboat zal dan ook in de toekomst een goed rendement opleveren.

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij informeren u graag geheel vrijblijvend verder

Email ons