Comfortabel & Uniek

Huur Vloot

Hieronder vindt u een overzicht van de vloot van La Mare houseboten welke u vanuit verschillende locaties en vaargebieden kunt huren

Hanzestad Hattem
Vanuit IJsseldelta Marina wordt u een unieke vorm van overnachten aangeboden waarvandaan u vele activiteiten kunt ondernemen. Heerlijk niks doen in uw eigen huisje op het water of vissen, musea bezoeken, wandelen, fietsen, golfen, winkelen, authentiek Hattem bewonderen of tal van andere activiteiten zijn vanuit deze Stadshaven midden in de natuur ondernemen.
Het vaarseizoen loopt van 1 april tot 31 oktober. Buiten het vaarseizoen worden de boten stilliggend verhuurd. 

Roermond/Kinrooi
Vanaf 1-4-2020 opent Otter Easy Houseboten voor u haar deuren met maar liefst 3 La Mare Houseboten en een aantal houtvlotten. Vanaf deze locatie kunt u de prachtige Maasplassen ontdekken. Een schitterend vaargebied!

Giethoorn
Het Hollands-Venetie. Vanaf 1-4-2020 kun je een bezoek aan het bijzondere dorp Giethoorn uitbreiden met een heerlijke overnachting op een La Mare Houseboat. Deze boot wordt stilliggend verhuurd vanaf een schitterende locatie. 

Dordrecht/Biesbosch 
Vanaf 1-3-2020 heten de heren van Jachthaven Westergoot in Dodrecht je van harte welkom. Zij bieden je de mogelijkheid om een bezoek aan Dordrecht nog completer te maken. Vanaf 2 mooie plekken in de jachthaven kun je genieten van je eigen houseboat en het leven op een jachthaven. 

Nieuwe Locaties
Voor onze huurders zijn we altijd opzoek naar nieuwe verhuurlocaties. Heb je interesse in de verhuur van onze houseboten? We komen graag met je in contact. 

Hieronder kunt u onze verhuur-vloot bewonderen, direct de beschikbaarheid checken en een optie reserveren voor uw unieke beleving op het water. Onze verhuurder, IJsseldelta Marina B.V., neemt daarna spoedig contact met u op om de reservering te bevestigen. 

Hanzestad Hattem
Dordrecht

Controleer beschikbaarheid en prijzen

Bel ons
Mail ons